Ovo je moj blog....jeeeeeeeee
pisati ću svašta, a na vama je da malo pročitate :)
biti će tu svega ...dosta toga vezano za prirodne preparate za njegu ali za zdravlje, recepata i naravno dobrih ideja,
a na vama je da budete tu.
Večina toga što ću podjeliti ovdje je probrano s nekih saitova ili literature i naravno isprobano :)
U nedoumici ste što napraviti za neku prigodu...malo pročačkajte i možda ćete baš ovdje naći ono što tražite.
Zapravo sigurna sam da će te ovdje naći ono što tražite :)

eeee .... yes, all the other dear visitors from Germany, France, USA, etc. ;) please use the translator
srijeda, 3. veljače 2016.

My dream No.1 krema za lice sa želatinomMy dream No.1

krema za lice sa želatinom


Jedinstvena formula jednostavno savršene kreme za sve tipove kože s goveđim želatinom /prirodni kolagen/ koji ima pozitivan utjecaj na proteinski i aminokiselinski metabolizam kože i poboljšava njeno stanje, ujedno “pegla” sitne bore, omekšava i izbjeljuje kožu, poboljšava cirkulaciju krvi. Osim toga želatina upravo zahvaljujući svom zatežućim efektima, u salonima ljepote koristi se za skupe tretmane podizanja i korekcije obraza i podbratka, jer je u stanju održavati zdravo stanje kože i posjeduje podmlađujući efekt. 
Zatim, prirodni livadski med bogat šećerima, vitaminima B1, B2, B6 i vitaminom C te taninima koji smiruju osjetljivu kožu. On privlači vlagu i zadržava je u koži.  Osim što hrani kožu, poboljšava cirkulaciju i čini kožu elastičnom. 
Voda jer je vrlo je važno da naša koža u svim uslovima bude hidrirana i  upravo voda joj doprinosi da bude takva. Dalje tu je biljni glicerin koji koži daje sjaj i mekoću i na kraju Aspirin odnosno Acetilsalicilna kiselina, koja je u sastavu ovog medikamenta, odlično čisti kožu, smanjuje lučenje lojnih žlijezda, sužava pore na licu, stoga

Ova jedinstvena kombinacija sastojaka je upravo ono što našoj koži treba, bilo da je suha, bilo da je masna, normalna, pogotovo se preporučuje za zreliju kožu. 

My dream prvi put uopće na tržište izlazi s ponudom tako i ponudom ove kreme, rađene po isprobanoj recepturi, rađeno po isključivo sastojcima naprijed navedenim i dodatkom arome aloe vere da Vaša čula u potpunosti budu zadovoljna u pakovanju 30ml po simboličnoj cijeni od 32 kn -  500 rsd -  4,20 eur.

Isključivo se radi po narudžbi, znači krema je napravljena dan ranije prije nego što krene prema Vama, isključivo se radi s ljubavlju i sve je home made pa tako i ambalažna kutijica. 
 


 

Nema komentara:

Objavi komentar