Ovo je moj blog....jeeeeeeeee
pisati ću svašta, a na vama je da malo pročitate :)
biti će tu svega ...dosta toga vezano za prirodne preparate za njegu ali za zdravlje, recepata i naravno dobrih ideja,
a na vama je da budete tu.
Večina toga što ću podjeliti ovdje je probrano s nekih saitova ili literature i naravno isprobano :)
U nedoumici ste što napraviti za neku prigodu...malo pročačkajte i možda ćete baš ovdje naći ono što tražite.
Zapravo sigurna sam da će te ovdje naći ono što tražite :)

eeee .... yes, all the other dear visitors from Germany, France, USA, etc. ;) please use the translator




petak, 4. svibnja 2012.

????....žene mrze kod muškarca?

  


Većina muškaraca u društvu žene ne zna kako se ponašati

Slobodne žene imaju popis osobina, kvaliteta i karakteristika koje mrze kod muškaraca. Naravno, većina žena uvijek se nada najboljem, a istovremeno traži iglu u plastu sijena kako bi našla onog savršenog. Ipak, većina muškaraca upropasti idilu čim otvori usta. Želite li i vi upropastiti atrakciju i dobiti odbijenicu svaki put, pročitajte top 10 načina kako se najlakše zamjeriti ženama.

  • Budi potrebit, nametljiv i nesiguran
Činjenica je, kada je jedna osoba previše nametljiva "psihološki", drugoj osobi to smeta i ona odbija emotivnog parazita. Ipak, većina muškaraca će pokušati ostati psihički što bliže ženi koju želi, boje da će ostati bez nje ako se udalje. Još gore od toga, neki muškarci traže od žena da im govore kako su lijepi, dobri i zanimljivi. To je najgore što možete napraviti kako biste ispali papak, žene to mrze i pobjeći će dok ste rekli keks.

  •  Budi pratitelj, a ne vođa
Sve žene imaju "dar za papke". Jedna od glavnih stvari koje ga pokreću je muškarac koji uvijek traži od žene da ga vodi, uputi i ukaže na pravi put. Rečenice poput: "Pokušavam shvatiti što želiš od mene", "Pomozi mi i reci mi kako želiš da se ponašam" ili pak "Reci mi što želiš čuti" su - smrt za vašu vezu. Muškarci koji ne vode, i još gore, traže od žena da one vode njih, pakao su za slobodne žene.

  • Budi dosadan
Atraktivne neudane žene znaju da nije zanimljivo kada je muškarac stalno uz njih, a s vremnom će zamrziti biti stalno pokraj vas. Drugim riječima - nikakva količina skupih darova, komplimenata i večera nikada neće nadomjestiti činjenicu da ste dosadni. Žene vole misteriju, izazov i seksualne tenzije. Zato, ako ste dosadni i predvidljivi, sve će žene bježati od vas.


  • Ignoriraj privlačnost između vas
Žene smatraju neodoljivima muškarce koji govore tajni jezik "privlačnosti". Ako ga ne govori, prekinut će svaku komunikaciju s njim i odbiti ga.

  • Pričaj gluposti ili uopće nemoj pričati
Neki muškarci jednostavno misle da je primjereno prići nepoznatoj ženi, zagrliti je i reći joj "Mala, izgledaš vruće večeras". Neki muškarci pak kao da imaju "zavezan jezik" pa ne pričaju uopće, ali bez obzira na situaciju, svaki od njih će garantirano postati neprivlačan prije nego što se pojavi šansa da se bilo što dogodi.

  •  Nemoj stati kad trebaš
Zamislite ženu koja sjedi sama u separeu i dolazite do nje pa je pitate možete li je častiti pićem, a ona vas gleda kao da ste pali s Marsa. Ako odmah ne pada na vašu foru, počnite je nagovarati i forsirati da popije nešto i zasigurno ćete biti odbijeni.

  • Budi jadan
Ne može biti jasnije - ako ćete biti jadni, ništa vam neće pomoći da vas zadrži. Ne morate izgledati poput Brada Pitta, niti biti šarmantni poput Jamesa Bonda, ali ako se pojavite pred njom sa suznim očima ili znojni i nervozni, nikada nećete dobiti pozitivan odgovor. Nikada.

  • Ponašaj se kao papak
Žene imaju termin za mlake muškarce, koji se ne znaju držati, pričati niti komplimentirati. Taj termin se zove "papak". Bez obzira koliko pristojan bio, žene će ga protumačiti kao nesigurnog i previše dragog muškarca, a vjerujte, takav zaslužuje odbijenicu. On je rođen da bi bio odbačen.


  • Ignoriraj signale koje ti daje
Žene prilikom prvog razgovora vrlo brzo shvate žele li nastaviti isti ili ne žele. Ako žele, pritom vas cijelo vrijeme gledaju u oči, povremeno vas dodiruju, a ponekad budu nervozne ako im se svidite. To su sve dobri znakovi, a na vama je samo da ih uočite, a zatim radite s njima što poželite.



  •  Zaboravi da si muškarac
Većina muškaraca u društvu žene ne zna kako se ponašati. Ako želite da vas ona odbije, jednostavno zaboravite kako je to biti muškarac i počnite se ponašati kao mekušac. To nije nimalo seksi i slobodne žene mrze





.......i ako sve ove barijere prođeš čestitam ti na uspjehu :) 
al to nije kraj...to je tek početak






Nema komentara:

Objavi komentar